Over ons

Inspiratie en transparant. Dat zijn onze sleutelwoorden.

Wij vinden dat een complexe materie niet mag betekenen dat er ten onrechte teveel aan belasting of kosten voor meetdiensten geheven wordt. Daarom hebben wij Inspirantie opgericht. Wij maken diffuse processen transparant.

ONZE DIENSTVERLENING

Zoals u ongetwijfeld weet slokt de energiebelasting een grote deel van uw energielasten op. En te vaak wordt deze belasting niet goed berekend. Of er wordt niet goed rekening gehouden met de juiste componenten.

Het gaat daarbij vaak direct om serieus geld. Het berekenen is zeker ook niet eenvoudig te noemen, want de regelingen zijn enorm complex. En om nog maar niet te spreken van al die uitzonderingen. Vaak hebben energiemaatschappijen te weinig of onjuiste informatie om de regeling correct te kunnen toepassen. Wij hebben het gehele traject volledig in beeld. En wij hebben de kennis en mensen in huis om de juiste berekeningen te maken.

Een teruggaaf is mogelijk met terugwerkende kracht over een periode van 5 jaar. Met name is het interessant voor VvE's en partijen met een fors verbruik al dan niet in combinatie met een gebouw waarin zich meer dan 1 (elektra)meter bevindt.

Ook bij VvE's en partijen die in de afgelopen 5 jaar van energieleverancier zijn gewisseld kan een teruggaaf tot de mogelijkheden behoren.

Ook inzake de meetdiensten wordt vaak ten onrechte te veel betaald.

DE NAAM?

Nadrukkelijk stelt Inspirantie zich ten doel om ingewikkelde processen transparant te maken, energiebelasting en meetdiensten zijn daarbij het begin. Vandaar ook de naam: inspiratie en transparant. Dat zijn de sleutelwoorden voor Inspirantie!

Blijvend besparen

Wij vinden dat complexe materie niet mag betekenen dat er ten onrechte teveel aan belasting of kosten voor meetdiensten geheven wordt. Daarom hebben wij Inspirantie opgericht. Wij maken diffuse processen transparant.